Operations and technicians

Warehouse Coordinator Apprentice

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at opretholde driften af vores havvindmøller ved at sikre, at vores lager altid kan levere reservedele og værktøj til rette tid

Hos os kan du se frem til et alsidigt lærlingeforløb, hvor du får et godt grundlag for din videre karriere med masser af personlig og faglig udvikling. Vi giver dig muligheden for større ansvar for hver dag der går og derved udvikle dine kompetencer til at løse de daglige rutineopgaver samt udvikler dig gennem nye projekter og opgaver. Du får et anderledes lagerjob med fokus på selvstændighed, præcision og sikkerhed og får et solidt fundament inden for dit felt.

 

Velkommen til Site Support

Du bliver del af Site Support for Horns Rev 2 havvindmøllepark, hvor du sammen med dine kolleger kommer til at holde vindmøllerne kørende. Horns Rev 2 består af 91 havvindmøller placeret 30 km fra land med en samlet kapacitet på 209 MW. Site Support består af 11 lagerarbejdere, som alle hjælper vores vindteknikere med at skaffe værktøj og reservedele, når der er brug for det.

 

I jobbet vil du: 

  • plukke og pakke reservedele og værktøj til vedligehold af vores havvindmøller
  • håndtere registrering i vores ERP-system (SAP)
  • sørge for at alle opgaver udføres på en sikker og ansvarlig måde
  • sørge for fortoldning af reservedele
  • stå for varemodtagelse og vareforsendelse ud af huset.

 

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du: 

  • har kørekort (B) samt truccertifikat, men dette er ikke et krav
  • har nogen erfaring med IT
  • sætter sikkerheden først og har en proaktiv tankegang
  • taler og skriver engelsk, taler og skriver dansk
  • er optaget på, i gang med eller færdig med grundforløbet på lager- og terminaluddannelsen.

 

Få et job, der gør en forskel 
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde. 

 

Er det lige dig?
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 30 November 2022, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

 

Du er velkommen til at kontakte Flemming Soerensen, Site Support Manager, på (Denmark +45) 99551029, hvis du vil vide mere om stillingen.